Toont alle 16 resultaten

C7 Enveloppen

Kleine kaartjes versturen in C7 enveloppen

Een C7 envelop is zeer geschikt voor het versturen van kleine kaartjes. De C7 enveloppen van Enveloppengigant zijn van 100 grams papier kwaliteit. Je maakt ze dicht met behulp van de gomrand. Het formaat van de enveloppen is 8,2 bij 11,3 centimeter en heeft een rechthoekige vorm. Als je voor vijf uur in de middag je enveloppen besteld, heb je ze meestal de volgende dag al in huis. De C7 enveloppen zijn kleiner dan een standaard envelop of kaartje en ogen als een leuk kleinigheidje op de mat.


In verschillende kleuren

C7 enveloppen zijn verkrijgbaar in 16 unieke kleuren. Voor het minste geld heb je een standaard gekleurde envelop, bijvoorbeeld in wit of in een felle kleur. Daarnaast zijn er ook zwarte of grijze enveloppen in dit formaat. Voor extra schattige post, kun je kiezen voor babyblauw, baby roze of zelfs lavendel als kleur. De creatieveling kan uit de voeten met de bruinachtig gekleurde kraft envelop. Als je echt een bijzondere envelop wil, zit je hier ook goed. Uniek onder de C7 enveloppen zijn de kouden en geribbelde enveloppen.

Prijzen

Welke kleur envelop je ook kiest, je kaartje zal met deze bijzondere opties opvallen tussen de post, ondanks het kleinere formaat. De meeste kleuren zijn verkrijgbaar voor 12 cent. Voor C7 metallic enveloppen betaal je 14 cent. Een gouden of zwarte envelop van C7 formaat is met 15 cent het duurst uit het assortiment. Deze prijzen zijn gebaseerd op een bestelling van 1000 stuks of meer.