Toont alle 13 resultaten

Rode enveloppen

Wil je dat jouw boodschap écht opvalt, nog voordat de ontvanger de envelop opent? Rood is de signaalkleur bij uitstek en door te kiezen voor verzending in een rode envelop pak je direct de aandacht van de ontvanger. Daarbij verraadt rood meestal niets van de inhoud. Het versturen van een gewone brief in een rode envelop is niet ongebruikelijk. Bijna elke boodschap gaat er probleemloos mee samen. Wel past rood het beste bij een opgewekte en informele boodschap. Is de inhoud wat serieuzer of formeler? Dan past een rode envelop wat minder.

Een rode envelop is in veel gevallen een goede keuze. Maar bij een romantische boodschap haast een must. Voor wie nog een passende verpakking voor een valentijnskaart zoekt is een rode envelop haast een must. Wellicht is een bordeauxrode envelop dan extra geschikt.


Maten rode enveloppen

Ongeacht de aard van je boodschap; deze moet goed passen in de rode envelop. Dus zonder lelijke vouwen, waar je ze niet had gepland. Daarvoor zorg je met een envelop van het juiste formaat. Hier bestel je een rode envelop in diverse formaten. Zo kies je uit: A5 (15,6 x 22 cm), B6 (12,5 x 17,5 cm), C6 (11,4 x 16,2 cm), C7 (8,2 x 11,3 cm) en DL (11 x 22 cm). Daarnaast kun je ook een vierkante rode envelop in diverse afmetingen bestellen.

Direct rode envelop bestellen

Wil je jouw boodschap al snel verzenden? Dan heb je geluk, want elke bestelling bij ons wordt in principe de volgende dag al bij je bezorgd, zolang je voor 17.00 uur bestelt. Of je nou een enkele rode envelop bestelt of een hele doos vol enveloppen in diverse kleuren. In laatste geval profiteer je trouwens van aantrekkelijke staffelkortingen op grotere aantallen enveloppen en, afhankelijk van je bestelwaarde, ook van gratis verzending.