Toont alle 17 resultaten

Groene enveloppen

Mag jouw boodschap direct opvallen? Met een groene envelop bereik je dat doel, nog vóórdat de ontvanger de envelop opent. Iets dat je eigenlijk altijd wil. Groen is een vrolijke en spontane kleur en werkt als envelop ook het beste bij een boodschap van die strekking. Denk aan een uitnodiging voor iets leuks, een bijzondere boodschap of een kaartje met een knipoog of aanmoediging. Met alleen de groene envelop al bezorg je de ontvanger een momentje van verrassing en verwachting: ‘wat zou hierin zitten?’. Reden genoeg dus om een leuke boodschap te versturen in prachtig groen.

Een bijeenkomst met een thema, een kinderfeest of kerst zijn extra redenen om voor een groene envelop te kiezen. En door ze nu al in huis te halen, weet je zeker dat je genoeg hebt als de gelegenheid daar is.


Maten groene enveloppen

Erg leuk dat een groene envelop zo opvalt en past bij diverse gelegenheden. Maar hij moet natuurlijk ook lekker door de brievenbus passen. En belangrijker nog: je boodschap moet er goed in passen, zonder lelijke vouwen. Kies daarom altijd voor de groene envelop in het juiste formaat. Gelukkig hen je daarin aardig wat te kiezen. Zo vind je hier de maten A5 (15,6 x 22 cm), B6 (12,5 x 17,5 cm), C6 (11,4 x 16,2 cm), C7 (8,2 x 11,3 cm) en DL (11 x 22 cm). Liever iets vierkants? Een vierkante groene envelop bestel je hier in diverse maten.

Groene envelop online bestellen

Met slechts enkele muisklikken is een groene envelop al naar jou onderweg. Doe je dat voor 17.00 uur? Dan ontvang je jouw bestelling meestal al de volgende dag. Hoeveel enveloppen je bestelt is natuurlijk helemaal aan jou. Zelfs één enkele groene envelop bestellen is mogelijk. Bestel je (veel) meer? Dan profiteer je van staffelkortingen en gratis verzending vanaf 100 euro.