Toont alle 32 resultaten

Blauwe enveloppen

Soms is de verpakking net zo belangrijk als de inhoud. Kies daarom voor een prachtig gekleurde envelop om een brief in te versturen. Een blauwe envelop is prachtig om bijvoorbeeld een geboortekaartje, wanneer je de trotse ouder van een jongen bent geworden. Voor zo’n boodschap is een lichtblauwe envelop het beste op zijn plaats. Is je dat iets te licht? Ook donkerblauw en metallic blauw zijn goed vertegenwoordigd.

Dankzij ons aanbod verstuur je elke brief in de juiste kleur blauw. Weet je nog niet welke dat is? Laat je leiden door je gevoel en zie de envelop voor je. Aan de keuzemogelijkheden zal het niet liggen. Sterker nog: je vindt hier enveloppen in verschillende blauwtinten in vrijwel iedere maat en verhouding.


Maten enveloppen in blauw

Wat je ook met een blauwe envelop wil zeggen: het kan bij ons in elke maat. Je vindt hier enveloppen in onder meer de maten A5 (15,6 x 22 cm), B6 (12,5 x 17,5 cm), C6 (11,4 x 16,2 cm), C7 (8,2 x 11,3 cm) en DL (11 x 22 cm). Ook beschikken we over vierkante enveloppen in diverse formaten. Je kunt dus elke boodschap versturen in blauw, zonder dat je onnodig moet vouwen.

Bestel eenvoudig online

Zoek je enveloppen in blauw of in een andere kleur? Gebruik het filter links om envelop te kiezen in de juiste kleur én maat. Wat jouw kleur ook is, je profiteert altijd van een lage prijs en aantrekkelijke voorwaarden. Plaats je bestelling vóór 17.00 uur en je enveloppen worden de volgende dag al bezorgd. Ook betaal je geen verzendkosten op een bestelwaarde van 100 euro of meer. Bovendien profiteer je bij grotere bestellingen van staffelkorting, waardoor de prijs per blauwe envelop nóg aantrekkelijker wordt.