Toont alle 11 resultaten

Grijze enveloppen

Verstuur je een serieus bericht of juist een gewone brief waarvoor een witte envelop net iets te gewoontjes is? Een grijze envelop is dan een net alternatief. Deze kleur is veelzijdig en kan in principe altijd wit vervangen. Dat maakt grijs een kleur om altijd op voorraad te hebben, óók als je ze niet op korte termijn nodig hebt. Natuurlijk heeft je grijze envelop wel meer attentiewaarde, waardoor hij sneller opvalt tussen andere enveloppen in een stapel. Kortom: met grijs geef je jouw envelop nét even iets extra’s.

Verzend een formele boodschap, bijzonder bericht of een alledaags kaartje in een grijze envelop. Bijna elke gelegenheid komt in deze verpakking tot zijn recht. Van rouw tot trouw, van geboorte tot verjaardag.


Maten grijze enveloppen

Natuurlijk is de inhoud van je boodschap belangrijk, maar die weet je natuurlijk al. Maar weet je ook al in welk formaat grijze envelop je die boodschap verstuurt? Wij helpen je op weg met enveloppen in diverse maten. In grijs hebben wij beschikbaar de formaten A5 (15,6 x 22 cm), B6 (12,5 x 17,5 cm), C6 (11,4 x 16,2 cm), C7 (8,2 x 11,3 cm) en DL (11 x 22 cm). Vind je een vierkante grijze envelop toch mooier? Ook deze vind je in maar liefst drie verschillende formaten. Zo krijgt je brief geen vouw meer dan nodig is.

Bestel online een grijze envelop

Een grijze envelop mag dan nog zo mooi zijn: voor jou is het vooral een praktisch iets. Het gaat tenslotte om wat je in de envelop doet. Daarom maken wij het eenvoudig. Je bestelt bij ons vóór 17.00 en je bestelling is er meestal de volgende dag al. Kosten maak je ook niet te veel, want bij grotere bestellingen profiteer je van staffelkortingen en gratis verzending. Omdat je van grijs nooit te veel kunt hebben, is dat extra aantrekkelijk.